Icepeel

ICEPEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

ICEPEEL – Multifunktionell behandling som erbjuder djupverkande stimulering för ökad fukt, fyllighet och fasthet. Med 2 unika teknologier i en och samma behandling för din hud en riktig ”workout” som ger både omedelbar effekt oh långtidsverkande stimulering.

ICEPEEL är en behandling som passar alla hudtyper, även den känsliga och som ger resultat redan efter första gången.

Priser

Steg 1 – Kemisk Peeling

Kemisk Peeling exfolierar döda hudceller, tar bort glåmighet, ger lyster samt stimulerar cellförnyelse och kollagenprodukion. Dessutom bidrar Kemisk Peeling till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet.
IcePeel Kemisk Peeling är en djuprengörande och aktivt stimulerande behandling med omedelbar effekt

Steg 2 – Cryoterapi

Cryoterapi är en kylblehandling i maskform som stärker hudens skyddsfunktioner. Den reducerar rodnad/svullnad och främjar ökad genomblödning för balanserad syresättning och näringsutbyte till hudens celler.
Cryoterapi stramar upp vävnaden, verkar återfuktande, mjukgörande och tillför antioxidanter.

VÄRME + KYLA
Kemisk Peeling + Cryoterapi

Tå unika teknologier i en och samma behandling skapar en tredimensionell verkan som effektivt motverkar och förebygger hudens åldrande. Behandlingen är behaglig med snabbverkande resultat. Kvalitetsförbättring sker i flera nivåer och hudens ungdomliga fräschör bevaras.

ICE PEEL – INSTANT BEAUTY
Minskar påsighet
Motverkar mörka ringar
Reducerar linjer och rynkor
Reducerar svullnad
Mjukgörande
Rodnadsdämpande
Kollagenstimulerande
Uppstramande
Tillför antioxidanter
Vävnadsregenererande
Reducerar talgproduktion
Återfuktande
Lindrar solbränd hud