old ansikte

Att rengöra ansiktet då och då är ett bra sätt att få ny lyster och fräschhet. Det finns flera olika behandlingar att välja emellan, vi kan också boka en tid så bestämmer vi på plats vad som behöver göras med din hud. Vi bokar då tiden du vill ha och konsulterar vad som är bäst för just dig.

PRIORI SKIN DECODED – Professionella behandlingar på salong 
Är utvecklade för att ge dig en flygande start på din hudvårdsrutin tillsammans med PRIORI:s hemmaprodukter. Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukteras effekt så att resultatet märks snabbare. De professionella högkvalitativa produkterna fyller två funktioner, de har omedelbar effekt, samtidigt som de tar dig ett steg vidare i behandlingen. Dessa korta behandlingar är tänkta att ge omedelbar effekt snabbt och enkelt.

PEEL IT – 15 minuter 595kr
En introduktionspeel som balanserar huden och ger synbara resultat. Är utformad för att analysera behoven i huden, exfoliera, ge lyster och ett jämnt utseende i huden. Denna snabba behandling är fullmatad med hudförbättrande egenskaper.
Görs med fördel 1 gång/vecka 7-10 ggr.

SKIN RE-BOOT – 30 minuter 795kr
Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs 1 gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering för huden, den ser fylligare ut och ger lyster och släthet.

Gör dessa peels som en kur så ser du ännu bättre resultat.

DERMAPEN4 – 1 gång 2195kr, vid kur om 3 ggr -10%/gång, vid kur om 6 ggr -20%/gång

Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet för hudföryngring.

Dermapen använder sig utav 16 sterila engångsnålar som gör 1920 mikrokanaler i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ned i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad det gäller översta hudlagret och djupare ned i dermis.

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen mindre trauma i huden och minimal epidermals skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen till en mycket säker och effektiv behandlingsform.

Dermapen rekommenderas för behandling av:

– Åldrad och spänstfattig hud
– Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögon
– Huduppstramning och föryngring
– Stora porer
– Milier och pormaskar
– Pigmentering
– Ärr, (akne, kirurgi och brännskador)
Det finns också produkter, Dermaceuticals, som är speciellt anpassad efter Dermapen, dessa produkter ger fantastiska resultat när de jobbar ihop med din Dermapenbehandling/kur.

Diamantslipning – Microdermabration – 45 minuter 750kr

En behaglig behandling där resultatet syns direkt, och blir bättre för varje gång!

Diamantslipning är en avslappnande, smärtfri och effektiv behandling som behandlar kosmetiska hudproblem med fina resultat. Den passar alla hudtyper , honom och henne, gammal som ung. Redan efter första behandlingen kan man märka att huden har fått ett renare och klarare utseende.

NYHET! Freezpen gör din hud fläckfri

Freezpen är en avancerad och effektiv kryobehandling som på några sekunder avlägsnar olika hudförändringar.

Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Frezpen endast bort hudförändingen och inte den omgivande friska huden.

Freezpen fungerar utmärkt på exempelvis:

– Pigmenteringar

– Seborriska keratoser

– Körsbärsangiom

– Fibrom

– Skin tags

Pris:

1 prick/liten fläck från 695 kr

2-3 små fläckar från 795 kr

3-4 små fläckar från 995 kr

Behandling per patron 1200kr

(Liten fläck = 0,1-05mm)

Priset beror på diameter och tjocklek – hur mycket dikväveoxid som går åt. Vid större fläckar görs individuell bedömning.

Behandlingen går snabbt, är effektiv och säker utan att skada frisk vävnad. Behandlingen gör inte ont, men du kan uppleva en lätt brännande eller stickande känsla. Upprepade behandlingar kan behövas. 1 återbesök efter ca 1 månad ingår alltid.

Frysningen tar 5-25 sek per fläck/prick. Därefter kan det bli en rodnad som gör området lite rött och svullet. Det är normalt att en vattenblåsa uppstår över det behandlade området och den försvinner efter par timmar upp till ett par dagar. Därefter kan en sårskorpa bildas som kan sitta kvar upp till 1-2 veckor. Processen kan upprepas beroende på omfattningen av behandlingen. Området läks på 2-6 veckor. Återfall av hudförändringen kan förekomma och behövs upprepning kan man göra dessa med 4veckors mellanrum

Det är viktigt att skydda huden mot sol efter behandlingen, så höst och vinter är en bra tid att bli av med sina fläckar/prickar.

Kom ihåg att alltid konsultera en läkare/dermatolog innan en Freezpen-behandling för att säkerställa att din hudförändring är godartad.

KLASSISK 90 min / 900 kr
En skön och renande behandling som passar alla.
inkluderar rengöring, peeling, ånga, porrengöring, lätt brynplock, massage av ansikte och dekolletage , mask och dagkräm.

HUDSTUDIONS DIAMANT 90 min / 1495 kr
En fantastisk behandling som passar alla hudtyper. Diamantslipningen ger huden en jämnare struktur och hudton dessutom en fantastisk lyster. Inkluderar rengöring, diamantslipning, ånga, lättare porrengöring, ansiktsmassage, mask, behandlande serum och kräm.

DJUPRENGÖRING 60 min / 790 kr
En behandling för alla med mycket orenheter i huden.
Inkluderar rengöring, peeling, porrengöring, lugnande mask och dagkräm.

RELAX 60 min / 600kr
En avkopplande behandling för dig som önskar en skön stund och som inte är i behov av porrengöring.  Passar alla hudtyper.
Inkluderar rengöring (ej porrengöring) peeling, massage av ansikte, mask och dagkräm.

LYSTER 40 min/ 550
För dig som ska gifta dig, gå på fest eller bal är detta den perfekta behandlingen.
Inkluderar peeling, djupverkande serum och specialmask.

TONÅR 60 min / 600 kr
För dig under 20 år med oren tonårshy, fet eller blandhy har vi denna specialanpassade behandling.
Inkluderar rengöring, peeling, porrengöring , mask och kräm. Konsultation hur man sköter sin hud på bästa sätt.