Om

Hudstudion är en hudvårdssalong som ligger nere vid Hamnen i Åhus. En liten oas i vardagen där ni kan koppla av och njuta av våra härliga behandlingar. Vår verksamhet bygger på kunskap, kvalité och kompetens. Vi erbjuder professionella och resultatinriktade behandlingar utförda av välutbildade hudterapeuter med marknadsledande produkter i både behandling och för hemmabruk.

Berit

Vi som jobbar här är Cidesco-diplomerade hudterapeuter och medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Vi genomgår kontinuerligt professionella vidareutbildningar vilket gör att vi ständigt är i framkant i branschen. Allt för att ge våra kunder det allra bästa.

En perfekt hy är ingenting som kommer över en natt, utan är ett resultat av regelbundna salongsbehandlingar och med rätt anpassade produkter att vårda sin hud med hemma. Vid behandlingen görs en hudanalys så du får den behandling som din hud behöver. Dessutom får du personliga råd om vilka produkter du bör använda dig av för att fortsättningsvis sköta din hud på bästa sätt. Produkterna vi använder är effektiva, dryga, håller hög kvalité, är allergitestade och säljs endast av utbildade hudterapeuter.

Hos oss kan man givetvis även köpa presentkort – en underbar present för alla tillfällen som t.ex. födelsedagar, till jul, som tack för hjälpen, ”gå bort present” eller när du vill överraska någon du tycker om.

Ta några djupa andetag. Låt själen koppla av. Det är din tid, ditt välbefinnande och din skönhet – njut.

Varmt välkommen!